a common reader

Dagelijks iets degelijks

· 8 September 2007 |  by Janantoon
· Published in: links
·

dagelijks iets degelijksDat Gent een levendige stad is waar ik graag vertoef, is al uit vorige posts duidelijk gebleken, zoals Gent aan de Seine. Nu schrijft mijn vriend Ronny De Schepper over Jazz in het Park te Gent, waaruit nogmaals de culturele ambiance van de Arteveldestad blijkt.
Het is trouwens goed om zijn website Dagelijks iets degelijks bij je favorieten te steken, want Ronny heeft een enorme bagage. Hij is muziekrecensent geweest, journalistiek medewerker bij het lokale weekblad De Voorpost en vooral bij De Rode Vaan, waar hij sinds 1978 vast aan de slag kon als redacteur cultuur en als eindredacteur.
Na de zwanenzang van de Rode Vaan werd hij in 1989 pers-attaché van Minister De Batselier, Vice-voorzitter van de Vlaamse Executieve. Hij was ook free-lance medewerker voor Knack, Muziek en Woord, en bij heel wat andere tijdschriften en kranten. Enfin, dat moet je zelf op zijn site maar zoeken.
Feit is dat hij ontelbare mensen uit de wereld van muziek, cultuur, politiek, wielrennen, etc geïnterviewd heeft. En wat voor ons vooral interessant is: hij begint al die teksten openbaar te maken op zijn blog. Hou deze site dus in het oog.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

Comments are closed.boekenkast-1

boekenkast-2

boekenkast-3